AUTOCONSUM EMPRESES - Nova Renovables

AUTOCONSUM

PER A EMPRESES

PLAQUES SOLARS

PER A NEGOCIS I INDÚSTRIES

Una inversió en autoconsum fotovoltaic permet reduir els costos d’electricitat mensuals i la petjada de CO2 de la teva empresa. Els alts consums i horaris de treball diürns, fan que la majoria d’empreses obtinguin temps de retorn inferiors a 5 anys, amb una instal·lació de 25 anys de vida i escàs manteniment. A NOVA Renovables et fem un projecte claus-en-mà, a mida segons les teves necessitats.

NEGOCIS

INDÚSTRIA

Components principals d’una instal·lació t

solar fotovoltaica

PANELLS
Placas solares
PANELLS
Els panells solars fotovoltaics capten la radiació solar i la converteixen en corrent elèctric
INVERSOR
Placas Solares
INVERSOR
L’inversor agrupa l’energia de les plaques solars i la transforma en corrent altern per poder consumir-la
BATERIES
Placas Solares
BATERIES
Les bateries acumulen l’energia excedent del Sol durant el dia, per descarregar-la de nit o quan l’energia de xarxa és més cara
COMPTADOR
Placas Solares
COMPTADOR
El comptador digital mesura el teu consum i l’excedent d’electricitat que la comercialitzadora et compensarà

NEGOCIS

Els petits i mitjans negocis tenen la particularitat de ser edificis semblants a grans habitatges amb cobertes de teula (o coberta plana), però alhora amb elevats consums i estructura d’empresa. És important fugir dels “Kits” i sol·licitar un estudi personalitzat segons els perfils de consum del negoci, traient el màxim profit a la instal·lació solar.

Són instal·lacions entre 10-30kW de mitjana, amb uns temps de retorn gairebé sempre inferior als 5 anys. Es requereix una inversió aproximada d’entre 12.000-30.000€ +IVA.

Contacta’ns i descobreix quant pots estalviar

amb la teva instal·lació

INDÚSTRIA

L’ energia solar fotovoltaica és una de les inversions amb millor rendibilitat avui dia. Permet disposar d’energia elèctrica gratuïta durant almenys 25 anys, amb temps de retorn inferiors als 5 anys de mitjana. Els costos de manteniment són gairebé inexistents i les garanties dels equips oscil·len entre els 10-25 anys

Independentment del tipus de teulada, tenim solucions per qualsevol sistema, ja sigui panell sandvitx, xapa grecada, coberta plana, etc. Solen ser instal·lacions d’entre 30kW i 1MW de potència instal·lada de panells, amb una inversió inicial d’entre 30.000-700.000€ +IVA.

Projecte a mida

Vols saber l’estalvi i retorn de la teva inversió?

PREGUNTES FREQÜENTS

Tinc coberta d’uralita, puc instal·lar-hi panells?
S’hauria de canviar previament per una coberta de xapa simple o panell sandvitx. Actualment estan disponibles els ajuts “Next Gen” per la retirada d’uralita i la instal·lació de plaques solars. Desde NOVA et donem suport en tots aquets tràmits per poder-te beneficiar de la suvbenció.
Quin manteniment té la instal·lació?
Els fabricants ofereixen garanties de fins 25 anys i s’estima una vida útil de fins a 40 anys d’instal·lació. El manteniment és mínim i els panells s’auto netegen amb la pròpia pluja. Es recomana un manteniment preventiu anual o bianual per allargar la vida útil de la instal·lació
Existeixen ajuts per instal·lació fotovoltaica a empreses?
Molts ajuntaments disponen d’ajuts per incentivar la instal·lació de plaques fotovoltaiques: bonificacions de l’IBI, de l’ICIO, de l’IAE. D’altra banda, existeixen altres bosses temporals d’ajuts, com pot ser la subvenció “Next Gen” provinent de fons europeus.
A NOVA t’assessorem si tens dubtes i et donem suport en tots els tràmits per beneficiar-te dels ajuts disponibles en cada moment
He d’aturar l’activitat perquè es pugui fer la instal·lació?
No has d’aturar l’activitat. Només s’ha de fer un petit tall de corrent durant la connexió del sistema fotovoltaic, però ho podem fer en un moment que no sigui crític per la producció de l’empresa.

SERVEIS

NOVA Renovables

t’acompanya en tots el teus projectes

AUTOCONSUM

PARTICULARS

AUTOCONSUM

EMPRESES

CARREGADOR

COTXE ELÈCTRIC

CONSULTORIA