NOVA ENERGIA: Programa de Referits

 

NOVA ENERGIA: Nou Programa de Referits de Nova Renovables

NOVA ENERGIA: Nou Programa de Referits de Nova Renovables

Recomana’ns als teus amics/familiars i guanyeu 200€ tots dos! T’expliquem com fer-ho.

 

Recomana’ns als teus amics/familiars i guanyeu 200€ tots dos! T’expliquem com fer-ho.

 

Actualitzat a 18 de juliol de 2023

El nou programa de referits de NOVA Renovables permet aconseguir fins a 200€ en bonificacions per cada recomanació per a tu i per als teus amics/familiars, sense límit ni caducitat.

Compartir energia té recompensa amb NOVA Renovables!

Com funciona?

 1. En el pressupost trobaràs el teu Codi de Client.
 2. Comparteix el teu codi amb amics/familiars. No hi ha límit, amb més recomanacions, més recompenses. 
 3. El teu amic/familiar ens contacta amb el teu codi
 4. Gaudiu de la bonificació de 200€! Un cop que el teu referit finalitza la instal·lació, obtindràs automàticament la recompensa.

Quant és el màxim que puc aconseguir?

Amb el programa de referits “NOVA ENERGIA” pots acumular 200€ per a cada referit:

 • Sense límits
 • Sense data de caducitat

Com ho cobro? 

Per a projectes de més de 5.000€:

 • Tens una bonificació de 200€ acumulables per qualsevol servei/producte futur amb NOVA Renovables o pots reclamar el cobrament de 150€ que es faria efectiu en els pròxims 30 dies des de la seva reclamació per escrit. 
 • El teu referit es beneficia d’un descompte de 200€ en el projecte.

Per a projectes de fins a 5.000€ la bonificació és de 100€ per a productes o serveis amb NOVA Renovables o 75€ per cobrament. 

He d’haver fet un projecte amb NOVA Renovables?

No, per poder tenir accés al programa de referits, només has de disposar d’un codi de client i haver fet una ressenya a Google. Si t’hem fet un pressupost i ara no és el moment de fer el projecte, pots recomanar NOVA i acumular 200€ per cada amic que portis.

Si no ets client encara, pots acumular les bonificacions sense límit per poder reduir el cost del teu futur projecte amb nosaltres!

 

Puc accedir a altres descomptes? 

Aquesta oferta no pot ser combinada amb altres promocions, però és compatible amb les ajudes i subvencions disponibles, com ara els descomptes a l’IBI i les subvencions de Next Generation. Recorda que nosaltres ens encarreguem de tots els tràmits per sol·licitar aquestes ajudes i subvencions sense cap cost addicional. Pots trobar més informació sobre aquestes oportunitats al nostre blog. 

Un exemple

Fa sis mesos que en Pau gaudeix d’una instal·lació fotovoltaica a casa feta per NOVA Renovables. En Pau, encantat amb la seva instal·lació fa una ressenya de 5 estrelles a Google i ho comenta amb la seva amiga Marina. A continuació, li comparteix el seu codi de client i ella contacta amb NOVA Renovables per demanar un pressupost gratuït i sense compromís.

La Marina rep un pressupost l’endemà amb un descompte de 200€, fa la visita amb un tècnic de NOVA i decideix tirar endavant el projecte. En 3 setmanes, ja té les plaques instal·lades i comença a estalviar en la factura de la llum.

Un cop la Marina ha fet el pagament final del projecte (o ha pagat la primera quota de finançament), NOVA Renovables es posa en contacte amb en Pau perquè gaudeixi dels 200€!

S’acaba aquí?

No. En Pau recomana a NOVA a 7 amics més durant l’any vinent i aconsegueix acumular 1.600€. Decideix aprofitar-los per instal·lar un carregador de cotxe elèctric gratuït a casa!

Com veieu, el procés és fàcil i senzill. No obstant això, si teniu dubtes d’on trobar el codi de client o com beneficiar-se dels ajuts, podeu contactar-nos aquí.

  Ara compartir NOVA ENERGIA té premi per tu i els teus amics, l’única condició és estar satisfet del servei ofert per NOVA Renovables!

  Articles relacionats